След като на  изчезна 4-годишният Юлиян, но бързо бе открито,

...
След като на  изчезна 4-годишният Юлиян, но бързо бе открито,
Коментари Харесай

Наградиха полицаи и доброволци, участвали в спасяването на малкия Юлиян

След като на  изчезна 4-годишният Юлиян, само че бързо бе намерено, през днешния ден вътрешният министър Калин Стоянов награди участвалите в избавителната интервенция.

След получения сигнал към 15 часа неотложно бяха образувани групи за търсене , в които се включиха служители на реда, пожарникари, чиновници на " Гранична полиция " и локални доброволци . Те бяха оборудвани с термокамери, за огледа на региона бяха употребявани и два дрона. Момченцето бе намерено в положително здравословно положение и превозено до болнично заведение, съпроводено от родителите си.

" Благодарение вашата бърза и професионална реакция, 4-годишният Юлиан още веднъж е със фамилията си ", съобщи Калин Стоянов и благодари за бързите дейности и положителната организация. Вие сте образец за българските мъже и дами, обществото има потребност като хора от Вас ".

Подарък от министър Калин Стоянов получи и дребният Юлиян .

На гала в Министерството на вътрешните работи Стоянов награди контрольор Ивета Милошова в група " Охранителна полиция ", мл. специалист Димитър Илиев, мл. специалист Кирил Кирилов и мл. специалист Бойко Боянов, и тримата чиновници в група " Криминална полиция " към РУ-Радомир. Служителите на Министерство на вътрешните работи бяха наградени с огнестрелно оръжие.

За оказано подпомагане и помощ на Министерство на вътрешните работи бе награден с Почетен знак на Министерство на вътрешните работи кметът на Радомир Кирил Стоев, а с благодарности- чиновници на Горското стопанство, доброволци и жители - за проявената съпричастност и присъединяване в избавителната акция.

Старши комисар Милчов благодари на управлението на Министерство на вътрешните работи за видяните старания на сътрудниците му и съобщи, че регионалната дирекция ще продължи да работи за надграждане на това доверие и запазване на сигурността на хората.

На церемонията участваха заместител - министрите на вътрешните работи Стефан Христов, Ивелина Дундакова, Кирил Ценкин, основният секретар на Министерство на вътрешните работи гл. комисар Живко Коцев, зам.-главният секретар Димитър Калганджиев, чиновници на ОДМВР - Перник, посетители.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР